VALMENNUSPALVELUT

Kaipaatko uutta treenikipinää? Haluatko hankkia lisää lihasmassaa? Polttaa rasvaa ja kiinteytyä? Onko tavoitteenasi pudottaa painoa ja tehdä pysyvä elämäntapamuutos?

Oletko jatkuvasti väsynyt ja haluaisit saada lisää energiaa arkeesi? Haluatko viedä treenisi seuraavalle tasolle? Tuntuuko treenaaminen epävarmalta etkä saa haluamiasi tuloksia?

YKSILÖVALMENNUS:

Yksilövalmennus on kokonaisvaltainen valmennuspaketti, jossa huomioidaan hyvinvoinnin eri osa-alueet: harjoittelu, ravitsemus, palautuminen ja henkinen hyvinvointi. Valmennus räätälöidään aina yksilöllisesti, asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Tässä valmennuksessa saat kattavat ohjeet eikä sinun tarvitse enää miettiä, miten asiat tulisi tehdä, jotta saat haluamiasi tuloksia. Olen tukenasi koko matkan ajan, seuraan etenemistäsi ja autan sinua saavuttamaan tavoitteesi, vastoinkäymisistä huolimatta. Yhdessä onnistumme!

Yksilövalmennuksessa pääset treenaamaan säännöllisesti valmentajan johdolla, jolloin saat itsestäsi enemmän irti ja kehityt nopeammin, sekä varmistat liikkeiden oikeaoppiset suoritustekniikat.

Oli tavoitteesi sitten pudottaa painoa, tehdä elämäntapamuutos, hankkia lihasmassaa, kiinteytyä tai aloittaa liikuntaharrastus, niin yksilövalmennus on tehokkain tapa saavuttaa haluamasi. Valmennuksen avulla pääset tavoitteisiisi ja saat kaipaamiasi tuloksia.

Yksilövalmennusta on saatavilla 1, 3 ja 6 kuukauden paketteina. Hinta määräytyy tapaamiskertojen ja valmennuksen keston mukaan.

Mahdollisuus myös duo- ja etävalmennukseen.

Yksilövalmennukset sisältävät:

 • Alkukartoituksen
 • Asiakkaan halutessa kuntotestit valmennuksen alussa ja lopussa
 • Yksilölliset ja kuvalliset treeniohjelmat
 • Tavoitteidesi mukaisen ruokavalion päivityksineen
 • Sovitut määrät tapaamisia kuukaudessa
 • Valmentajan puhelin- ja sähköpostituenRAVINTOVALMENNUS

Tunnetko jatkuvasti itsesi väsyneeksi? Eikö energiasi riitä arkeen? Polkeeko treenituloksesi paikoillaan ja tekeminen tuntuu tahmealta?

Jojoiletko painosi kanssa? Haluatko eroon kitukaloreista? Haluaisitko oppia syömään riittävästi ja tavoitteitasi tukien?

Säännöllisen liikunnan ja kunnon yöunien lisäksi on tärkeää panostaa myös terveelliseen, ravitsevaan ja monipuoliseen ruokavalioon.  Vaikka kaikki muut osa-alueet olisivat tasapainossa, kehitystä ei tapahdu, jos ruokavalio ei ole kunnossa. Monipuolisen ja ravitsevan ruokavalion avulla saavutat paremmin tavoitteesi sekä voit vaikuttaa merkittävästi energiatasoihisi ja arjessa jaksamiseen.

Tarjoamassani ravintovalmennuksessa ruokavalio koostuu monipuolisesti eri raaka-aineista, joista saat valita ja koostaa itselle mieluisimmat kokonaisuudet. Et siis joudu pelkälle ”kana-riisi-parsakaali-dietille”. Rungon ollessa kunnossa myös herkuttelu on ajoittain sallittua.

Ravintovalmennuksessa huomioidaan yksilölliset taustatekijät, makumieltymykset ja allergiat. Myös tavoitteesi ovat suuressa osassa ruokavalion suunnittelussa.

Paketti sisältää:

 • Asiakkaan ruokapäiväkirjan analysoinnin, jonka pohjalta saat ruokavalion ja ohjeet sen toteutukseen
 • Erilaisia ateriavaihtoehtoja, joista saat koostaa mieleisesi
 • Mahdollisuus yksittäiseen ruokavalioon tai pidempi aikaiseen ravintovalmennukseen, joka sisältää päivitykset ja valmentajan tuen


TREENIOHJELMA KUNTOSALILLE + OHJAUS:

Yksilöllinen treeniohjelma ja tekniikkaohjaus antaa sinulle hyvät valmiudet kohti tavoitteitasi ja tuloksellista treenaamista. Tekniikkaohjauksessa käydään läpi, kuinka suoritat liikkeet oikeaoppisesti ja turvallisesti.

Paketti sisältää:

 • Yksilöllinen ja asiakkaan tavoitteiden mukaan suunniteltu kuvallinen treeniohjelma, jossa huomioidaan mahdolliset liikerajoitteet
 • Treeniohjelman ja liiketekniikoiden läpikäynti ohjatusti


OHJATTU TREENIKERTA ( a’ 60min)

Ohjatun treenikerran sisältö laaditaan asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Se voi esimerkiksi olla kuntosalitreeniä, tekniikkaopastusta, toiminnallista treeniä sisällä tai ulkona.

Sinä päätät, minä toteutan! Minun avullani saat treenaamisesta enemmän irti, varmistat oikeat suoritustekniikat, opit uutta ja saat lisäboostia omaan tekemiseesi.

 • Paritreeni mahdollisuus
 • Saatavilla myös 5 ja 10 kerran pakettitarjouksia


MUUT PALVELUT

Teen myös erilaisia pienryhmävalmennuksia. Lisäksi toteutan tilaustyönä luentoja ja ohjattua liikuntaa. Nämä sopivat esimerkiksi virkistys- ja tyhypäiviin. Jos kiinnostuit, olethan minuun yhteydessä.


Kiinnostuitko? Haluaisitko tietää lisää palveluistani?