Valmentaja Petra Pirhonen

Valmentaja Petra Pirhonen, esittelykuva

Olen Petra Pirhonen, Itä-Suomesta Rovaniemelle kotiutunut urheilua ja liikuntaa rakastava iloinen energiapakkaus. Koulutukseltani olen sertifioitu Personal Trainer ja liikuntaneuvoja. Toimin sekä yksilö- että ryhmävalmentajana. Personal Trainer -ohjausten lisäksi ohjaan monipuolisesti ryhmäliikuntatunteja ja teen erilaisia liikunnanohjauksia.

Urheilu ja liikunta ovat aina olleet suuri osa elämääni. Suurimmat kiinnostuksen kohteeni painottuvat monipuoliseen kuntosaliharjoitteluun ja toiminnallisiin treeneihin, jotka ovat olleet jo vuosia osa arkeani. Jatkuva palo liikuntaa kohtaan vei mennessään ja sen ansiosta olenkin nyt unelma-ammattini äärellä.

Valmentajana olen ymmärtäväinen ja määrätietoinen. Asiakkaitani ohjaan lempeän tiukalla otteella enkä päästä heitä liian helpolla. Tuloksia ei tule itsestään, vaan välillä kroppa on laitettava likoon ja mentävä epämukavuusalueelle, jotta saavutat tavoitteesi. Tsemppaan ja tuen sinua matkalla kohti päämäärääsi, vastoinkäymisistä huolimatta.

Erikoisosaamista treenipuolelta löytyy kuntosaliharjoittelusta, toiminnallisesta treenaamisesta, liikkuvuus- ja kehonpainoharjoittelusta. Valmennukset toteutan aina yksilöllisesti, asiakkaan tarpeet huomioiden ja kokonaisvaltainen hyvinvointi edellä.

Oli tavoitteenasi sitten tehdä pysyvä elämäntapamuutos, pudottaa painoa, hankkia lihasmassaa, kiinteytyä tai parantaa yleistä jaksamista, MINÄ AUTAN SINUA! Yhdessä onnistumme!

Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva valmennus!

Yhteydenotot, yhteistyö- ja valmennuskyselyt

petra@petrapirhonen.fi